Re-board

Re-board

Een re-board is een kartonnen display met in het midden een honingraatstructuur. Onderscheidende eigenschappen voor dit type plaatmateriaal is dat het erg licht van gewicht is, maar toch extreem stevig. Het bord is gemaakt van gerecycled karton met een witte toplaag en leverbaar in 10 of 16 mm dikte. Daarnaast is het bord zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te bedrukken.

Een multifunctioneel product voor Point of Sale

Onze re-boards worden vooral gebruikt voor grote displays in winkels of showrooms. Met de juiste print vallen deze displays direct op in een ruimte direct op en zijn het point of sale. Onze boards zijn alleen geschikt voor indoor gebruik! Het karton is iets steviger dan normaal karton, maar zal niet bestand zijn tegen regen. De textuur van het re-board karton is glad maar oersterk. Wij kunnen het bord bedrukken met een maximale plaat van 320 x 160 cm, waarbij het maximale printformaat 316 x 516 cm betreft.


Eenvoudig online samenstellen

Bestel nu een Re-board voorzien van een enkelzijdige- of dubbelzijdige print in het gewenste formaat. Heeft u vragen over het reboard, neem dan gerust contact met ons op.

Max. plaat afm. 320 x 160 cm (print 316 x 156 cm)
Standaard dikte 10mm - 16mm

Toepassing

Point of sale indoor, vrijstaande objecten.

Login om te bestellen