Staand model vlaggen

Staand model vlaggen

Staand model vlaggen worden standaard rondom gezoomd en zijn voorzien van een broekingsband en karabijnhaak om de 100cm. Met of zonder openzoom aan de bovenkant is beide mogelijk. Deze vlaggen worden ook wel baniervlaggen genoemd en hebben een staand beeld. De vlaggen hebben een groot oppervlak om een boodschap uit te dragen.

Baniervlag met eigen logo

Met een baniervlag is uw boodschap of logo continu goed leesbaar. Dit is belangrijk wanneer er door middel van vlaggen de naamsbekendheid vergroot moet worden. De staande vlaggen kunnen daarom voorzien worden van een eigen logo. De vlaggen zijn ideale reclamedragers en met deze vlaggen is de boodschap die u wilt overbrengen altijd goed zichtbaar. Het is mogelijk om zelf uw ontwerp te maken met het handige opmaakstramien. Maar u kunt het ontwerp ook uitbesteden aan één van onze specialisten.

De vlaggen worden gedrukt op 3-draads polyester vlaggendoek. De opdruk is full-color 98% doordruk. De kleurendruk is van de hoogste kwaliteit zodat uw reclameboodschap helder en fris naar voren komt.

3-draads polyester vlaggendoek
Opdruk sublimatie full color 98% doordruk

Downloads Opmaakstramien
Login om te bestellen