Textielframes

Textielframes

Met aluminium textielframes spatten emoties van een afbeelding of print af. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van de foto op een elegant doek, maar ook het strakke profiel geeft een fantastische uitstraling. Het grote voordeel aan textielprints is dat deze verwisselbaar zijn, wanneer een klant de uitstraling wil veranderen hoeft hij/zij slechts een nieuw doek aan te schaffen.


Frames in elk formaat

Onze textielframes zijn in elk gewenst formaat te bestellen. De doeken en frames worden speciaal in het formaat gemaakt die is gewenst. De textielframes worden voorzien van de beste kwaliteit peesdoeken. Wij hebben verschillende profielen in ons assortiment; vrijstaande frames, muur frames, LED frames en gebogen textielframes. De doeken worden in deze frames gespannen, de kleuren van onze frames zijn zwart, wit of zilver. Hierbij hebben wij een enkelzijdig frame en een dubbelzijdig frame.


Enkelzijdig frame

Een enkelzijdig frame is bedoeld om op te hangen of aan de wand te monteren. Het is speciaal ontworpen om de textielprint uit te lichten. Deze aluminium frames met peesdoeken worden veelal gemonteerd tijdens beursstands of interieurbouw.


Dubbelzijdig frame

Een dubbelzijdig frame biedt talloze mogelijkheden op het gebied van indoor events. Bij dit frame is het mogelijk om twee textiel foto's in het frame te plaatsen waarbij u zelf bepaalt wat de voor- en achterkant is. De prints kunnen eenvoudig verwisseld worden waardoor een display, scheidingswand of beursstand een nieuwe uitstraling krijgt.


Bij ons is levertijd heilig, daarom is bij ons 48-uurs levering mogelijk. Neem voor vragen gerust contact met ons op.